fashion, lookbook

New fall outfit

As I told you in My latest post, that you can find here. I went shopping!

I was a bit dissapointed Because I had a whole wishlist with things I wanted. I needed stockings, sweaters, a dress for fall and a new scarf.

I walked in store After store. The first thing I did find very quickly was a grey sweater with embroidery flamingo’s on them. The last store I walked in was a store that I actually don’t like very much Because I’ve never found something before.

I did now.

I found a black shorts and a blanket scarf.

Zoals ik al verteld had in een eerdere post, die je hier vindt,ben ik gaan shoppen.

Ik was een beetje teleurgesteld. Ik had er zo naar uit gekeken en een heel lijstje gemaakt van spullen dat ik graag wilde hebben. Een leuke trui, wat nieuwe herfst kleedjes, panties en een grote sjaal.

Ik vond de trui redelijk snel. Een mooie grijze met Flamingo’s op. Keischattig! Maar daarna ging het enkel bergaf. Ik ging winkel na winkel binnen maar vond NIKS. ? Als laatst ging ik een winkel binnen waar ik normaal gezien nooit iets vind, maar nu dus wel! Ik vond er een mooi zwarte wintershort en een grote sjaal. En die sjaal is de zachtste ooit!

 Sweater: Lola en Liza      Buy now with 15%discount!!

Short: Promod

Stockings: Calzedonia

Scarf: Promod

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. zegt:

    Leuke foto’s! Mooie locatie ook:)

Reacties zijn gesloten.