fashion, Shoppen

3 Tips Voor Het Shoppen

Het is herfst, en bij herfst hoort een nieuwe garderobe. Of een nieuwe outfit.. De meeste zomeroutfits kunnen weer opgeborgen worden (huil). Maar ze kunnen natuurlijk plaats maken voor nieuwe outfits (Yay)!

Vandaag gaan ik en Ruben shoppen! En dat doen we in Leuven. Ahja want daar wonen wij! En het is gewoon zo een gezellige winkelstad!

Alvorens jullie dames je handtassen nemen en de winkelstraten onveilig maken wil ik eerst nog wat tips meegeven.

 

  1. Scheer je benen!

(En oksels!) en ja, ook als ge te lui zijt, zoals mij. Het is beter om met gladde benen in een pashokje te gaan staan, niet? Ja, ook wanneer je altijd broeken draagt. Wie weet vindt je nu net dat ene rokje, jurkje of shortje dat je hart steelt.

Maar. Ben je echt echt lui, zoals mij, probeer het dan op te lossen met een panty. Let wel, bij doorschijnende (nude) panty’s moet je je benen wel scheren.

 

2. Stel je budget samen.

En het liefst haal je dat cash af. Waarom? Omdat je zo ziet hoeveel geld je te spenderen hebt. Natuurlijk is de bankkaart snel en handig, maar zo heb je ook het gevaar dat je te veel op doet. Met je budget zichtbaar, heb je een mooier zicht op hoeveel je nog kan spenderen.

 

3. Weet op voorhand wat je wil.

De zomerkleren hebben plaats gemaakt en ondertussen heb je hopelijk ook weggegooid wat te klein is. Ja ik weet het, dat ene blousje wat je van je mama gekregen hebt maar eigenlijk oerlelijk vindt… na drie jaar in de kast is het ook genoeg geweest! Gooi het weg en maak plaats voor nieuwere dingen, die nu in zijn.

Als je je eerst bezig houdt met je kleerkast, zie je duidelijk waar er een al dan niet te kort is. Zo shop je met een plan.  Dan ga je niet zomaar tussen de rekken staan prutsen om toch maar weer met hetzelfde thuis te komen.

(tutu: The Tutu Shop)

 

 

Komaan dames, waar wachten jullie op? Neem die handtas en shoppen maar!!

veel plezier!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. […] I told you in My latest post, that you can find here. I went […]

Reacties zijn gesloten.