A
Wonderous
Place

Lifestyle Blog

De verloving

Dusss…
Ruben heeft me ten huwelijk gevraagd! Say whatttt?! Op 28 juli, tijdens de fotoshoot voor deze post: Like a Flamingo, maakte hij de dramatische knieval. De setting was ongelooflijk! Hij kon geen betere plaats uitgekozen hebben. De hemelsblauwe lucht kustte de azuurblauwe zee. De rotsen zorgden voor de mooie omkadering terwijl ik de leukste poses probeerde te maken.

Ruben zei me dat hij nog even zijn gsm ging nemen om nog was foto’s daarmee te nemen.
Ik dacht: ‘leuk! Een selfie!’ Ik stond op en legde nog eventjes mijn kleedje goed en streek het haar dat constant in mijn gezicht waaide eruit. Ik dacht: ‘duurt dat nu zo lang om een gsm te nemen?’ toen ik opkeek en hem geknield zag zitten met de ring in zijn hand.
Hij zei iets van: ‘ik zou het leuk vonden als je met mij zou trouwen.’ En huilde. En ik zei iets van ‘ja, natuurlijk!’ huilde en knielde bij hem neer.
We gingen staan, hij deed de ring om mijn vinger en we kregen applaus van een visser en zijn zoon. Yay!!

Over de ring trouwens! Wat heeft hij dat ongelooflijk goed gedaan! Ik had hem nu wel in een bepaalde richting geduwd. Heb hem verteld wat ik graag zie. We zijn samen langs etalages gegaan en daar heb ik aangewezen welke ringen ik leuk vond.
Maar tot dusver had ik geen enkel idee dat hij een ring gekocht had! Want we zijn bijna altijd samen.

Maar nu moet ik jullie wel iets bekennen….

We waren namelijk al verloofd vóór hij mij de vraag stelde.

We hadden het een avond over trouwen. En zo is toen de beslissing gevallen. Ja we trouwen, en gelijk ook een datum geprikt.

Maar, dat was tegen alles wat ik in mijn hoofd had over het perfect huwelijksaanzoek. Want als ik iets ABSOLUUT NIET wilde was het dat wel! Beslissen om te trouwen tussen de soep en de patatten. Ik wilde op een romantische manier gevraagd worden. Want dat hoor je nog zo weinig. Koppels beslissen het zo, in de zetel.

En dat vind ik stom.

Voila ik heb het gezegd.

Maar dit gezegd zijnde, we zijn dus verloofd en gaan ons huwelijk plannen!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com