Bujo

Bujo maand oktober

0 Flares Facebook 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Nu de laatste loodjes bezig zijn van mijn zwangerschap zit er niets anders op dan mij de hele dag bezig te houden en ontspannende afleidende dingen te doen. Zo maak ik terug pocket letters, vlotten de hoofdstukken in mijn boek en kan ik de schade van mijn bullet journal inhalen.

Wat een bullet journal is kan je in deze post lezen.

Gisteren maakte ik maand oktober. Ik koos voor het thema ‘pompoenen’.

ik gebruikte volgende materialen:

MUS Bullet Journal

Waterverf en penseeltjes uit de action

Stickertjes uit de Wibra

Stabilo fine liner

 

Gebruiken jullie ook een bujo?

Liefs,

Please follow and like us:
0 Flares Facebook 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *