A
Wonderous
Place

Lifestyle Blog

PlaceTheMoment. Een Plaats. Een Verhaal. Een herrinnering.

{“origin”:”gallery”,”uid”:”65246F48-5555-4292-98B7-060DC919F82F_1606732056671″,”source”:”other”}

Een tijdje geleden werd ik door place the moment gevraagd om een mooie post te schrijven over hun mappen. Ze werkt als volgt je kiest een plaats ergens ter wereld waar iets speciaals gebeurd is zoals een huwelijksaanzoek, de plaats waar jullie getrouwd zijn, de plaats waar jullie elkaar hebben leren kennen of misschien de plaats waar jullie nu wonen. Die plaats wordt mooi afgebeeld in een map en je kan er dan jouw mooie herinnering benoemen.

Ik koos niet voor één moment maar ik koos voor vele momenten op één plaats. Ik koos namelijk voor onze eerste reis naar Rhodos. Onze eerste reis als de pril koppel. Ik vind het meestal een goed idee om als pril koppel een reis te maken omdat je na die reis of tijdens de reis elkaar beter leert kennen en als je die reis dan overleefd dan weet je of het kan werken of niet. En bij ons was dat zo. Tijdens die reis werd voor ons wel duidelijk dat we met elkaar verder wilde het liefst voor heel lang. We denken nog vaak terug aan die reis. Dromen ervan om opnieuw te gaan binnen een paar jaar, samen met onze kindjes. Het is dan ook een verrijking om die plaats met alle herinneringen te hebben hangen in onze living. Het maakt een plaats die veraf is toch even dichtbij. We kunnen er naar kijken en daar herinneringen ophalen.

Wil je zelf ook zo een mooie map bestellen bij place the moment dan kan je dat doen door op deze link te klikken. Het is heel eenvoudig te maken en je kan hem ook heel eenvoudig personaliseren met bijvoorbeeld verschillende kleurtjes die binnen jouw interieur passen.

Ben je benieuwd naar hoe het in Rhodos was voor ons 4 jaar geleden klik dan hier. Met kerst in het vooruitzicht is zo een kaart van Place the moment ook wel het ideale cadeau om aan een geliefde te geven. Het is een origineel cadeau, alsof je een herinnering inpakt en afgeeft. Dat is het mooie. En is dat niet waar kerst om draait?

Liefs,

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com