A
Wonderous
Place

Lifestyle Blog

4 makkelijke tips om content te creëren vanuit je luie zetel

4 Makkelijke tips om content te creëren vanuit je luie zetel

Of vanuit je bad. Of de hangmat in de tuin. Ja echt, content creatie hoeft niet altijd hard werk te zijn. Het kan ook heel gemakkelijk op je iPhone!

Ik leg je mijn handigste tips uit en daarmee wordt content maken easy peasy lemon squeezy.

  1. De notitie app van je telefoon. Heel handig!

Als ik (meestal midden in de nacht, of op het toilet ofzo) ineens inspiratie krijg voor een blogpost/ instacaption/ reel … whatever. Schrijf ik dat snel in mijn notities. Heel handig is het dan ook kom het dan gewoon vanuit je notities in de caption op insta te plakken, aangezien je in notities wèl de spaties kunt zetten.

  1. De Facebook Bussiness app

De vernieuwde Facebook business app laat je nu niet alleen Posts voor je facebook pagina inplannen, ook voor je instagram kan je nu heel makkelijk posts gaan inplannen. Hup, klik, klik, kopieer, plak, hashtagske toevoegen, tijd instellen. Klik. Uurtje werk in de zetel. Een hele week aan conent ingepland. Handig toch?

  1. Canva

Hallelujah wa een handige app. En ge kunt er echt alles mee! Mijn CV, sociale media pitch, het artikel van Noon wat je hier vind, mijn sollicitatie. Stories.. noem maar op. Zoveel content dat je kan creëren in een mum van tijd. Ik gebruik de betalende versie, maar ook in de gratis versie kan je al een heleboel dingen doen.

  1. Lightroom

Je fotos bewerken wordt kinderspel (na een tijdje toch) met Lightroom. Als je een leuke preset hebt geïnstalleerd kan je hem makkelijk met 1 klik op al je foto’s gebruiken. Ik moet wel zeggen, die juiste preset instellen is wel wat prulwerk maar eens je die klaar hebt wordt foto’s bewerken kinderspel. Het voordeel aan een preset is dat je instagram feed er dan mooi hetzelfde uitziet. Zelf volg ik liever een account dat er mooi hetzelfde uitziet.

Plan jij al je content in of doe je het liever handmatig?

Wat zijn jouw lievelingsapps hiervoor?

Liefs,

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com