A
Wonderous
Place

Lifestyle Blog

10 weetjes over mij

Recent kreeg ik in 24 uur tijd meer dan 100 nieuwe volgers op mijn instagram. Enorm bedankt allemaal!! Echt! Ik ga proberen om zo goed mogelijke content te plaatsen zodat ik jullie allemaal een goede kijk in mijn leven te geven. Hopelijk herkennen jullie veel van mijn persoonlijke verhalen en kan je er iets uit halen.

Om mijzelf een beetje voor te stellen, maar ook voor de mensen die mij al een tijdje volgen is dit leuk, geef ik hier 10 weetjes over mijzelf.

Sommigen wist je misschien al, sommigen kon je al wel raden. Anderen zullen je verbazen, misschien wel shockeren… Nee, grapje, dat zeker niet!

Anyway, here we go!

  1. Ik heb een diploma kinderzorg. Ik werk dus ook al van 2009 met kinderen. Buitenschoolse opvang, babietjes in de kindercrèche tot zelfs nanny in een gezin. Ik heb het allemaal gedaan. Momenteel werk ik terug in een buitenschoolse opvang.
  2. Ik ben half Grieks. De naam Karipidis had het sowieso al prijsgegeven. Ik ben wel in België geboren, maar mijn papa is in Griekenland (meer bepaald in Alexandroupolis) geboren. Hij is naar hier gekomen samen met mijn oma toen hij 5 jaar was. Mijn opa was al eerder hier, hij werkte in de mijnen. Vanaf mijn 15de ging ik elke zomer naar mijn grootouders in Griekenland. Ik heb er de mooiste herinneringen gemaakt.
  3. Ik ben een grote Disney fan. Al sinds kinds af aan kreeg ik de tekenfilms voorgeschoteld. Ik vond en vind ze nog steeds geweldig! Vooral de prinsessen dan. De muziek kan mij ook zeker bekoren! Ik denk zelfs niet dat iemand van mij kan winnen moesten we ooit een disney liedjes sing off doen. Ik bezit een annual pass voor Disneyland Parijs. Ik ben er al zoveel keer geweest dat ik de tel niet meer kan bijhouden. Ik ben ook al in Walt Disney World en Disneyland Resort in Anaheim geweest.
  4. Mijn grote droom was een job in Disneyland Parijs. Meer bepaald een prinses in de parade. Maar                                                                      Ik geraakte niet door de auditie. Ik heb 13 keer geprobeerd. 13! Ik weet dat ze zeggen om nooit op te geven en ervoor te blijven gaan no matter what. Maar ik was na elke auditie zo gebroken, dat het op den duur ook zo demotiverend is om elke keer mijn hoop en moed bij elkaar te rapen en naar Parijs, Amsterdam of Brussel te gaan en weer te proberen. Dus ja, ik heb het opgegeven. Al weet ik echt wel heel zeker dat ik het gekund zou hebben als ze mij een kans gegeven hadden.
  5. Mijn andere passie is musical. Ik volg musical lessen bij amateur Musicalschool F-act. Dat wil niet direct zeggen dat ik de beste zangeres ben. Ik vind wel dat ik goed kan acteren. Ik heb al mooie rollen mogen vertolken. De bekendste zijn: Maria Von Trapp. Shenzi. Miss Hannigan. De Nanny (Mary Poppins eigenlijk). Elsa. Prinses Jasmine. Juf Kate (Sandy van Grease eigenlijk).
  6. Ik heb twee zoontjes. Lef (bijna 2) en Raven (Bijna 1 maand).
  7. 30 juli is zowel de dag dat ik en Ruben een koppel werden (2016). Als de dag dat we twee jaar (2018) later trouwden EN de dag waarop nog eens twee jaar later (2020) Raven geboren werd.
  8. Ik draag heel graag tutu’s. Ik heb die tulle dingen altijd graag gezien, maar nooit echt durven dragen omdat mensen dan zo raar kijken. Maar nu denk ik: Ach laat ze maar kijken! Want ik krijg ook heel veel positieve reacties als ik ze draag. Het wordt nu echt iets typerend voor mij. Ik bezit er een stuk of 8: Lichtroze, geel, zwart,koraal, lichtblauw, grijs, oudroze, wit met zwarte polka dots en marineblauw. Klik hier voor een outfit inspiratie postje.
  9. Ik ben al jaren bezig met het schrijven van een boek. Schrijven doe ik echt graag. In 2012 begon ik een cursus creatief schrijven. Na een stuk of 7 huistaken stuurde ik het eerste hoofdstuk van mijn boek op. Ik kreeg er het maximum punten op! Ik ben dan de cursus gestopt om mij te focussen op het afmaken van dat verhaal. Want dat was voor mij een soort bevestiging dat ik heel goed bezig was. Ik schreef zo vijf hoofdstukken. Tot de onzekerheid meester werd van mij. Zoals altijd wel. Gedachten als ‘wie gaat dit nu willen lezen’ en ‘dit is niet goed genoeg’ staken de kop op. Ook was ik al die tijd niet zeker over mijn einde… Ik stopte, en begon terug, en stopte weer en raapte het dan ook weer terug op. Dat gaat nu nog steeds door… Ik weet het, ik moet het echt dringend afmaken!
  10. Ik ben hoogsensitief. Daarover heb ik een blogpost geschreven, die vind je hier.

Zo, met deze 10 puntjes hoop ik dat je een beetje een beeld hebt van wie ik ben.

Welk puntje vond jij het interessantst?

Liefs,

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com