samenwerkingen

Een foto op schoolplaat, een perfect Valentijnscadeau.

Valentijn komt er weer aan. Zeemzoete romantiek. Hartjes in de lucht en vlinders in de buik. Die ene dag dat we net iets meer ‘ik hou van jou’ zeggen.

Is bij ons trouwens niet waar. Ik zeg dat iedere dag zooo vaak tegen Ruben.

Ook horen er die dag cadeautjes bij. Kleinigheidjes die je aan je liefste geeft. Een snoepje, juweeltje, bloemetjes,… zijn de klassiekers.

Maaarr wat nu écht leuk zou zijn is eens een origineel cadeau! Wat is dan origineel Sarah? Help ons!

Say No more, I got Just The thing! Een tijdje geleden werd ik opnieuw gecontacteerd door Leo van www.fotocadeau.nl. De vorige samenwerking vind je hier. Met de vraag of ik hun foto op schoolplaten wilde testen. Natuurlijk leek me dat wel iets. Ik mocht een schoolplaten kiezen van maar liefst 120 op 90! Ik selecteerde een foto en na een paar dagen kwam hij thuis aan.

Het is een gigantische schoolplaat maar héél mooi! Je kan kiezen uit verschillende formaten en ze wordt geleverd met 4 magnetische houten plankjes om de plaat tussen te bevestigen.

Het is eens wat anders dan een foto op canvas, dit is origineel!

Wil je zelf je schoolplaten bestellen (ik zeg doen!) kan je hier klikken, of via foto kado. Of heb je zoiets van “ik zie liever zo een wereldkaart poster. Dat kan ook!

Ps: het is niet erg als het wat later komt dan Valentijn.. kan ook voor verjaardag, Moederdag, Vaderdag, huwelijk….

Gewoon doen!

Dit vind je misschien ook leuk...