A
Wonderous
Place

Lifestyle Blog

10 instagrammable places in Disneyland Paris

??We weten dat er niets zo instagrambaar is als een foto voor dat prachtige roze kasteel. Maar wist je dat er in Disneyland Parijs heel wat instagrambare plekjes zijn? Ik neem je vandaag mee naar 10 prachtige plekjes waar je gegarandeerd likes voor krijgt, want wees eerlijk, we all do it for the gram!

??We know that there is nothing more instagrammable then a picture in front of that mesmerizing pink castle. What if I told you that there a tons of more ‘hidden’ beautiful instagrammable places that Will make sure people Will notice on the gram, because honestly, we all do it for the gram!

1. The castle

?? Ja het is cliché, maar we doen het allemaal. We willen allemaal die ene mooie foto met het kasteel. Wat we NIET willen is een hoop volk op die foto… ik weet het perfecte plaatsje voor zo een foto. In plaats van recht voor het kasteel te staan, kan je er ook wat onder staan, zodat er geen extra volk op je foto staat.

?? Yes it’s cliché, but we all want it don’t we? The thing we DON’T want is a massieve crowd together with us on the picture. I know the perfect spot you can go to to make that picture perfect, just you and LE chateau de la Belle au bois dormant! Instead of standing in front of the castle. You see left of the castle a little alley. Then you are a little ‘underneath’ the castle. As you can see Here:

2. On the castle

?? We blijven in de omgeving van het kasteel, nu we er toch zijn. Wist je dat je in het kasteel naar boven kan? Als je dan buiten op het balkon gaat staan kan je ook een mooi panoramisch zicht over fantasyland krijgen. Er zullen hier wel andere mensen op staan.

?? Let’s stay in the castle area, now that we’re here. Did you know that you can go up in the castle? You can go on the balcony and you’ll get An amazing view over Fantasyland. Beware, there Will be crowds.

3. Let the castle surround you

?? Wist je dat je het kasteel ook als kader kan gebruiken? Letterlijk!

?? Did you know that the castle can literally surround you?

4. Auberge De Cendrillon

?? Nu we toch aan het kasteel zijn kunnen we eens gaan kijken bij Auberge de Cendrillon. Dit is zo een prachtig plaatje! En het best van alles is dat je er 1) geen volk bij hebt staan en 2) als je op de juiste moment op de juiste plaats bent, hier de prinsessen langs ziet komen die van en naar hun shift gaan.

??Now that we are Here, let’s take a look at the Auberge de Cendrillon. This is such a cute little Hidden gem! And the best part is that a) there is hardly ever someone and b) if you are lucky you can stumble upon a princess or two walk to and from their shifts.

5. Cinderella’s coach

?? Als je het ’terras’ van de Auberge bezoekt, staat daar iets prachtig moois te stralen. Daar WIL.. nee MOET je gewoon een foto mee!

?? If you enter the Auberges terrace, you’ll notice something shiny and gold. You Will WANT a picture with it. You HaVE to!

6. The other side

??Als je je even zou verplaatsen in mij in deze foto dan zou je nu nog een mooie foto locatie zien. Namelijk deze:

?? If you could picture yourself in my place now and look through my eyes you would see another beautiful photo oppurtunity.

7. Dumbo The Flying Elephant

?? Ook attracties kunnen prachtige fotolocaties zijn. Zoals de dumbo bijvoorbeeld.

?? Even rides can make beautiful photolocations. Like this for example.

8. Carrousel De Lancelot

?? Ik geef het toe.. ik heb een kwartier aangeschoven om dit te doen enkel voor de foto.

?? I admit.. I waited in line for 15 minutes to ride this only for the picture.

9. Disneyland Hotel

?? De plaats die ik recent ontdekt heb is de rokersruimte op het balkon in het Disneyland Hotel. Als je binnen gaat, de trap op en richting het winkeltje gaat dan zie je vlak voor je het winkeltje bereikt links van je een deur. Dit is de rokersruimte, maar hier is bijna nooit iemand. Er staan ook zo’n schattige stoeltjes, dus weer meer dan 1 foto gelegenheid.

?? The place I discovered most recently is the smoking area outside the Disneyland hotel. When you walk in, you take the stairs up to go to the store. Then just before you reach the store you’ll see a door on your left. It’s the smoking area but there is hardly ever someone smoking. So you can either take a picture sitting on the cute little chairs or stand at the balcony so you’ll see the hotel in the back.

10. Agrabah Café

?? Dit is ook zo een leuke Hidden gem. Het ding is wel dat je voor deze foto wel in het restaurant moet gaan eten. Of je gaat binnen, neemt de foto en gaan dan terug buiten. Maar als je er toch bent… het eten is echt heerlijk! Ben je benieuwd? Lees dan zeker mijn review over Agrabah Café.

?? This is also a Hidden gem, because you basically need to enter the restaurant to take these pictures. But in my opinion the food there is amazing! Are you curious? Be sure to read my full review of Agrabah Café.

??Zo, dit was het voor nu. Staan er al wat plaatsen op jullie Bucket list? Zijn er plekken die ik bij een volgende post zeker moet vermelden? Laat het mij weten! Je mag me steeds taggen op instagram als ik je geïnspireerd heb om op 1 of meerdere van deze locaties te shooten. http://instagram.com/awonderousplace_

??That’s a wrap for this time. Do you like the places? Have you already taken pictures on these locations? Do you have a suggestion for a following post? Let me know! Please tag me if I’ve inspired you to shoot at these locations. www.instagram.com/awonderousplace_

You may also like:

5 things you didn’ know about Disneyland Paris

Bezochte restaurants in Disneyland Paris Deel 1

All the restaurants I’ve visited in Disneyland Paris Part 1

Love,

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com