A
Wonderous
Place

Lifestyle Blog

Dinant Dag 1

Ok, ik geef het toe, als je me twee jaar geleden vroeg wat ik verstond onder ‘op vakantie gaan’ zou ik resoluut geantwoord hebben: Met het vliegtuig ergens ver weg gaan, waar de zon schijnt.

Niet erg onlogisch, toch?

Ik hield ook helemaal niet van België! Het weer is hier constant slecht en hier is toch ook niks te zien?

Boy, was I wrong!

Nu Lefje nog zo klein is, en ik me ook veel te veel aantrek wat andere mensen van me vinden, zie ik een reis per vliegtuig helemaal niet zitten. We zochten een bestemming korter bij huis. Ruben gaat al eens graag naar de Ardennen en ik moet zeggen sinds ons laatste bezoekje aan Durbuy, wat je hier kan lezen, ben ik ook wel een ietsie pietsie (ok veel) verliefd geworden op onze Ardennen.

Voor deze keer kozen we Dinant.

Helemaal gepakt en gezakt (hebben we een nieuwe auto nodig?) vertrokken we. We mochten pas om 17.00 in het huisje dat we via Ardennes-etappes vonden. Ryn, Nico en de kindjes waren er al.

https://awonderousplace.com/wp-content/uploads/2019/07/94f420c45d944567be328b69db9656b5.mov

Daar aangekomen ontspanden we eerst wat in de tuin. Ohja Matti was er ook! De kindjes speelden wat met de bal. Later ik ook.

Iets later aten we croques.

Vanaf onze kamer hadden we een fantastisch mooi uitzicht. We hadden geluk dat er net een pikdorser bezig was op het veld. Dit leverde prachtige beelden.

Geniet mee!

Lefje was ook heel geïnteresseerd.

Des avonds speelden we monopoly…

…en we weten allemaal hoe dat afloopt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com