beauty, samenwerkingen

Samenwerking koopjesaap

Eind december werd ik benaderd door koopjesaap.nl met de vraag of ik 1 van hun producten wilde reviewen. Natuurlijk wilde ik dat! Ik had de vrije keuze om iets van hun website te selecteren. Hun aanbod is echter zo groot dat ik een beetje keuzestress had.

Ze stelde me voor om de lipgloss te reviewen.

Tegen lippenstift zeg ik nooit nee!

In het begin was ik een beetje sceptisch. Lipgloss blijft toch nooit lang op de lippen? Maar was ik even verkeerd. Ik bestelde de rode lipgloss. Het kwam redelijk snel toe. Ik probeerde het meteen uit.

Zoals je kan zien is de kleur echt super! En niet lang blijven? Nah-ah! Deze lipgloss blijft zo lang dat het wel een lipstick lijkt!

Wil je zelf ook zo een gave lipgloss?

Je kan ze via deze link vinden: Lipgloss

Doen zou ik zeggen!

Liefs,

Dit vind je misschien ook leuk...