A
Wonderous
Place

Lifestyle Blog

Le Mustache

[EN] In my search for a coffee after my stroll into Leuven with Lef I bumped into ‘LE Mustache’ It was a hard search because I had Lef in the carriage. Most coffee spots have stairs at the entrance or are too small to enter with carriage.

LE Mustache had no hard steps at the door and enough space for me to sit and have my carriage next to me.

[NL] In mijn zoektocht naar een koffietje tijdens mijn wandeling met Lef kwam ik uit bij Le Mustache. Het was een zeer moeilijke zoektocht want niet zoveel koffie spots zijn kinderwagenvriendelijk. Le Mustache is dit echter wel. Ik kon er makkelijk binnenwandelen en plaatsnemen met Lef naast mij, dan was er nog ruimte genoeg om andere klanten te laten passeren.

[EN] Looking at the menu I was Amazed by the amount of latte’s they have. It’s so hard to choose! Eventually I picked the Bueno Latte. It looked delicious, it smelled delicious and my gawd did it taste delicious! Besides latte’s and coffees in all its varieties, you can also have a bite.

[NL] Terwijl ik de menukaart inspecteerde verbaasde me het aantal heerlijke latte’s mij. De keuze is echt wel moeilijk! Na lang twijfelen ging ik voor een Bueno Latte. Het zag er lekker uit, het rook lekker en oh my Gawd wat wàs het lekker! Naast latte’s en koffie in al zijn variëteiten kun je er ook een klein hapje eten zoals salades, croques of bagels.

[EN] As much as I love coffee, I’m a sucker for a good ol’ cup of tea as well. Lucky for me they also serve tea at Le Mustache! And an awful lot of it too. If you Cannot make your choice looking at the menu, you can ALWAYS smell all the different combinations available.

[NL] Ik ben net zo zen grote thee drinker als koffie drinker. Gelukkig voor mij en andere thee drinkers, is er bij Le Mustache een even groot assortiment aan thee. Als je je keuze moeilijk kan maken, kan je altijd eens gaan ruiken aan de verschillende lekkere aroma’s.

[EN] I had the honor to talk to Mutlu, the friendly owner of Le Mustache. He told me how he started 4 years ago. He took a hoge risk and it was hard in the beginning. Soon he build his customer base. The majority of these customers are returning customers, and if you meet Mutlu, you understand why. He’s Turkish and he sure has that warm hospitality.

All of his family lives in Turkey. He visites them every summer.

[NL] Ik had de eer om met Mutlu in gesprek te gaan. Mutlu is een warme vriendelijke man van Turkse origine. Dat merk je ook zo aan zijn gastvrijheid.

Mutlu vertelde me hoe hij 4 jaar geleden een enorm risico nam om de zaak op te starten. Het was moeilijk in het begin maar op den duur heeft hij wel een groot klantenbestand opgebouwd. De meeste van die klanten zijn terugkerende klanten. En als ik zo spreek met Mutlu, dan begrijp ik ook heel goed waarom dat ze terugkeren.

De zomer is voor hem een moeilijke periode. De studenten zijn dan de stad uit en ook omdat LE Mustache niet in het centrum van Leuven gelegen is komen er dan ook weinig toeristen. Mutlu gebruikt die periode dan om zijn familie in Turkije te bezoeken.

[EN] The Nice bleu color and the interior gives it a modern look.

There is free WiFi so students and bloggers can work while they sip their favorite Latte.

The beautiful decorations and painted Stones are all handmade by Mutlu’s sister in Turkey.

[NL] De felle blauwe kleur geeft het interieur een moderne look.

Er is ook gratis WiFi, dat heeft studenten en bloggers de mogelijkheid om te werken terwijl ze hun favoriete Latte drinken.

Al de decoraties en geschilderde stenen zijn handgemaakt door Mutlu’s zus in Turkije.

[EN] Did I make you want to taste their Lattes? If yes, which one would you take?


[NL] Heb ik je al doen watertanden? Welke Latte zou jij willen proeven?

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com