A
Wonderous
Place

Lifestyle Blog

Fotoshoot Memories Made

Het was een tijdje stil hier he! Ruben en ik hadden even tijd nodig om te wennen aan de nieuwe situatie. Nu dat Ruben terug werkt moest ik ook eventjes mijn draai vinden. Maar dat begint nu goed te lukken. We hebben uiteindelijk een manier gevonden op Lef te laten slapen ook zonder dat wij hem moeten vasthouden.

Natuurlijk is er niets zaliger dan mijn kleine baby vast te houden en te knuffelen. Toch moet ik ook af en toe iets doen. Een huishouden enzo.

Nu dat kleine Lef even slaapt heb ik ook tijd om even heel snel wat blog Posts te updaten.

Te starten met deze.

Een dikke maand geleden ( wat? Gaat het echt zo snel?!) gingen we een newborn fotoshoot doen bij Silke van memories made.

Ik ken Silke van de musical school en wist dat ze dit in bijberoep deed. Met zo een fotogeniek kind als het onze, wilde ik maar al te graag zo een schattige shoot.

Silke nam ons mee naar de garage, die ze heeft omgetoverd tot een mooie kleine studio. De doeken hingen klaar, de attributen stonden er, een is een zetel aanwezig voor de ouders en ook een verzorgingstafel. Er staat een pelletkachel die de ruimte aangenaam verwarmd.

Ik mocht Lef meteen uitkleden en een schattig wollen pakje aandoen. Daarna begonnen we eraan.

Zijn jullie benieuwd naar het resultaat?

Na een paar foto’s had ons mannetje er ineens genoeg van (dachten we), hij kloeg en huilde. Ik heb hem toen eten gegeven en meneer was weer good to go.

Gelukkig is Silke zeer geduldig! Ik zou het haar niet na doen denk ik. Ik heb ondertussen 2 foto sessies met Lef zelf gedaan en merk dat als het niet zo lukt, of hij kijkt niet, ik al snel de handdoek in de ring gooi.

Wij zijn zeer tevreden met deze fotoshoot!

Wil je zelf ook zo een mooie shoot? Twijfel dan niet om Silke te contacteren.

U vindt alle info hier: Memories Made

Veel liefs,

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com