A
Wonderous
Place

Lifestyle Blog

Florence Dag 4

Vannacht werd ik gewekt door onze luidruchtige buren. Hun hele gekreun en gehijg was nog niet alles. Blijkbaar verbouwden ze ook nog heel de kamer na hun vrijpartij!

Ok dat mensen seks hebben… ma alstublieft! Hou u in! Ik vind niks zo vreselijk als dat! Ik had dit nog nooit meegemaakt, maar ik wil het ook nooit meer meemaken!

Ik kijk ernaar uit om deze mensen te zien aan het ontbijt en hun duidelijk te maken ? het zal rap gedaan zijn.

Tot overmaat van ramp kreeg ik ook nog last van brandend maagzuur in mijn keel. De eerste keer in mijn zwangerschap. Ik ben er zeker van dat dit kwam door de misselijkmakende geluiden van onze buren.

Door onze buren hun nachtelijke avonturen hadden we ons overslapen! We waren meteen in paniek dat we het ontbijt gemist hadden.

Maar dat was niet, we mochten gelukkig nog eten ?.

Doordat we ons overslapen hadden, moesten we onze planning een beetje aanpassen. We wilden vandaag eigenlijk naar Firenze gaan maar om dat nu nog te doen zou te laat zijn.

Dus we besloten om terug naar Fiesole te gaan en het klooster van SAN Francisco te bezoeken. Ik had er mooie reviews van gelezen en we waren er beide wel nieuwsgierig naar.

eerst wat foto’s van recht tegenover ons hotel.

Het was een zware klim.

Maar het uitzicht was het waard.

Verderop naar boven kwamen we nog een soort Stargate tegen.

Het klooster op zich was niet veel speciaals. Het was gelukkig wel gratis.

We aten een verfrissend waterijsje want ondertussen was het wel heel warm geworden. En we zette onze wandeling verder langs de oude muren van de stad. Die waren ook wel indrukwekkend!

Terug in het centrum van Fiesole kregen we een hongertje. We gingen voor de derde dag op rij terug naar dezelfde bistro als de vorige twee dagen en bestelden een Pizza.

Die pizza lieten we zakken aan het zwembad van ons hotel.

Het was dus al bij al geen verloren dag. Ik kijk er wel naar uit om morgen Firenze te ontdekken.

Sarah en Ruben

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com