Europa, florence, Italie, Travel

Florence dag 1

Eindelijk is het dan zover. Onze pre huwelijksreis! Door de plotse zwangerschap moesten we onze huwelijksreis of uitstellen of vervroegen. Snel gekozen dus.

De bestemming lag al vast. Firenze.

28 mei 2018

Na een veel te korte nacht (3 uur slaap ?) kwamen mijn lieve schoonouders ons halen om ons naar Zaventem te brengen. Gelukkig had Ruben op voorhand al ingecheckt dus dat konden we overslaan. Blijkt dat je hier nu helemaal zelf de bagage drop kan doen. Allemaal leuk en wel, maar zou toch leuker zijn als er een paar deskundigen dat voor u deden.

Bij de douane kreeg Ruben een drugstest. De junkie die hij is ?.

We hadden dringend cafeïne nodig. Heel dringend. Maar ik werd eigenlijk al wakker bij het horen van de prijs voor onze twee koffies. €6.80!!

*fast forward naar de vliegreis.* er was felle turbulentie en ik was bang. Daarmee is alles gezegd.

Na het halen van onze koffers werden we opgewacht door een man in kostuum met een iPad vast waarop Mr.Huybrechts stond. Hij heette Paolo en begroette ons vriendelijk. Hij droeg mijn koffer en bracht ons naar de sjiekste Mercedes van de parking. Er stonden zelfs twee flesjes water voor ons!

Ook toen we in het hotel aankwamen werden we als Royals ontvangen. Onze koffers werden gedragen en we werden persoonlijk naar onze kamer gebracht!

Deluxe kamer met half pension! Prachtige kamer met een al even prachtig uitzicht.

En even een impressie van de rest van het hotel:

Na een welverdiend dutje in ons kingsize bed wandelden we naar het centrum van Fiesole. Ongeveer een kilometer langs een gevaarlijke weg met nog meer gevaarlijke Italiaanse chauffeurs. Het uitzicht onderweg was wel heel mooi!

Het was een vluchtig eerste bezoekje aan het stadscentrum, hier komen we zeker terug.

om 19.00 was het tijd voor ons dinner. Amai! 3 gangen a la Carte te kiezen.

Veel te veel! Dit moeten we laten zakken!

Tot morgen!

Dit vind je misschien ook leuk...