personal

Waarom ik een tijdje niets meer gepost heb.

Het jaar begon zeer goed voor Ruben en mij. Eind januari kregen we het goede nieuws dat we ons eerste kindje verwachten.

Nadat de grote vreugde en emotionele rollercoaster voorbij was, begon ik last te krijgen van de kwaaltjes.

Hierdoor kwam in een dip en ik had nergens meer zin voor. Ik was te moe, te misselijk. Ik dacht er aan om te stoppen met mijn blog. Ik zag het nut er niet meer in om content te schrijven voor misschien maar een handjevol lezers.

Ik sprak erover met Ruben en hij overhaalde mij om het toch nog niet meteen op te geven. Ik had immers net mijn thema veranderd en best wel veel tijd in mijn blog gestopt.

Dankzij hem heb ik het niet opgegeven. En voila, de kwaaltjes zijn voorbij. Ik voel me stukken beter en heb weer zin om aan de slag te gaan! Een handjevol lezers is goed toch?

Maar toch denk ik dat ik niet de enige blogger ben die zich af en toe zo voelt? Wat zijn jullie tips/ ervaringen?

Liefs,

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. zegt:

  Ik heb dat op het moment ook een beetje. Ik werk sinds kort weer fulltime voor een baas dus weinig tijd/zin om op vrije dagen te schrijven… fijn dat jij eruit bent gekomen en niet bent gestopt !

 2. zegt:

  Sarah,

  Zoals we vroeger altijd zeiden op school: “een handjevol is meer dan OK!”
  Of met andere woorden: beter iets dan niets! Elke lezer is het waard B)
  Soms maak ik videos waar ik 30u aan gewerkt hebt en dan kijkt daar “maar” 10 – 20 man echt volledig naar… Maar maakt mij niet uit, zo een zaken zijn passies en dat doet ge op de eerste plaats voor uzelf.. niet opgeven dus en veel succes! Ook met mini Reuben!

 3. Heel herkenbaar toen ik net begon. Ik schreef precies maar voor mijn oma en de hond. Toen ik eindelijk de 2000 unieke bezoekers bereikte maandelijks was ik over de rooie.
  Nu blog ik bijna 3 en half jaar en haal 9000 bezoekers. Ik raad je dus aan om het niet meteen op te geven en geduld te hebnen. Bloggen is nu eenmaal hard werken
  Ik schrijf op MamaExpert wekelijks een artikel voor mamabloggers die hun website trafiek willen verhogen.. altijd welkom x

  1. sarah zegt:

   Dankjewel voor je lieve woorden! Ik ga zeker een kijkje nemen op je blog!

Reacties zijn gesloten.