Boek Van De Maand

Boeken van april

Zoals ik al zei lees ik weer meer nu ik tijd heb. Ik heb heel veel boeken, en zeker 90% nog nooit gelezen. Omdat ik er zoveel heb vind ik het meestal moeilijk op een boek te kiezen en te lezen.

Nu was ik gewoon bij de A begonnen. Ik heb onze boekenrek, want Ruben heeft ook veel boeken, gerangschikt volgens alfabet. En dit apart voor series en losse boeken.

Het eerste boek dat ik deze maand las was “Schildpadden tot in het oneindige” van John Green. De review van dit boek kan je hier lezen.

Inderdaad, dat is niet bepaald de A. Het is pas na dit boek dat ik besliste om alfabetisch te kiezen.

Dus las ik: “A once upon a time tale”. Het boek van de serie “once upon a time”. Het is eigenlijk de serie beschreven in een boek. Er staat geen extra info in. Geen verdere details… het is gewoon voor mensen die liever lezen dan serie kijken ?. Het was wel een leuk boek om te lezen, zeker omdat het zo lang geleden is dat ik seizoen 1 nog gezien heb. Het las heel vlot. Maar 1 keer is genoeg.

Ik skipte vervolgens de Cecilia Ahorn boeken om dan “Dawn” te leek van Virginia Andrews. Ik denk dat “mijn lieve Audrina” het eerste volwassen boek was dat ik las als jonge puber. Het is nog steeds 1 van mijn lievelingsboeken dat ik kan blijven lezen. Virginia Andrews is een meester schrijfster! Hoewel ze meestal in dezelfde stijl blijft, is elk verhaal weer verrassend. Mijn mama heeft al haar series en zo ven ik ze ook beginnen verzamelen.

Zo ook met “Dawn”. Het is de eerste keer dat ik een boek van haar in het Engels las.

Het heeft me niet teleurgesteld en hield me in de ban! Ik kon niet meer verder in mijn boekenrek en leende het tweede deel van de “Dawn” serie van mama.

Het is nog niet uit, dus ik zal er in mei ook nog zoet mee zijn.

Liefs,

Dit vind je misschien ook leuk...