A
Wonderous
Place

Lifestyle Blog

Boek review: schildpadden tot in het oneindige

Nu ik zwanger ben en veel tijd heb, ben ik weer veel beginnen lezen. Ik heb al een hele kast vol ongelezen exemplaren maar kon toch mezelf niet bedwingen toen ik het nieuwe boek van John Green ( je weet wel, de schrijver van ‘een weeffout in onze sterren) zag liggen.

Puur en alleen afgaand op de cover zou ik het boek nooit gekocht hebben. John Green overtuigde me.

Ik las snel de achterkant en ook dat stond me aan!

Al sinds haar jeugd kampt Aza Holmes met hevige angsten. Soms twijfelt ze zelfs wie er aan het roer staat in haar leven: zij of haar dwanggedachten.

Als Aza haar beste vriendin Daisy gat nieuws horen over de voortvluchtige miljardair Russel Pickett en de beloning voor de gouden tip over zijn verblijfplaats, besluiten de twee op zoek te gaan. Het leidt hen naar Picketts zoon Davis, die samen met zijn broertje Noah op het enorme landgoed van zijn vader woont, in het gezelschap van een tuatara -een zeldzaam reptiel- die op het punt staat een fortuin te erven.

Davis maakt gevoelens in Aza los die haar kwetsbaarder maken dan ze al was. Terwijl zij steeds verder wegzinkt in de spiraal van haar gedachten, komt de waarheid over Russel Pickett langzaam aan het licht.

Eigenlijk had ik al genoeg bij het lezen van de eerste twee zinnen. Ik heb nog niet veel boeken gelezen over personages met angsten en was heel erg benieuwd hoe hij dit zou kunnen beschrijven. Vooral omdat ik er zelf ook mee kamp.

Het heeft mij zeker niet teleurgesteld! Het is een heel ander soort verhaal als weeffout maar zeker niet slechter!

Ik had het in minder dan een week uit en dat is voor mij toch een teken dat het goed was. Slow reader alert!

Benieuwd wat jullie ervan vinden.

Iemand hem al gelezen?

Liefs,

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com