Reviews

Fifty Shades Freed Review

Gisteren ging ik zoals zowat half vrouwelijk Vlaanderen naar de premiére van Fifty Shades Freed in Euroscoop Genk.

Ik heb de boeken gelezen en op het moment dat ik het eerste boek las vond ik het in eerste instantie een goed boek. Ik lees bijna altijd Young Adults dus het woord ‘neuken’ in een boek lezen was natuurlijk hilarisch. Maar teveel is teveel.. en algauw vond ik het, na zelf een schrijf cursus te hebben gevolgd, niet goed geschreven.

De eerste twee films vond ik ronduit saai! De Anastacia was niet de Anastacia die ik in mijn hoofd had en de Christian eigenlijk ook niet.

Maar nu kan ik wel zeggen dat ik gisteren aangenaam verrast was tijdens de film. Ik heb het geen enkele keer saai of langdradig gevonden. Deze film stond meer in het teken van hun liefde dan de seks. Ik zou de film zelfs aanraden! Verspil niet de tijd om deel 1 en 2 te kijken want ze doen een mooie flashback met mijn favoriete fifty shades soundtrack, Ellie Goulding!

Kortom, ik ga niet teveel meer vertellen! Ga maar kijken!

En geniet ervan 😉

 

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Goed om weten van deel 1 en 2 want heb die films dus nog niet gezien (wel gelezen)…

 2. Spannend ga volgende week!!

  1. sarah zegt:

   Oh leuk! Veel plezier!

 3. zegt:

  Ik heb het eerste boek nog wel gelezen maar ben na een paar hoofdstukken in deel 2 afgehaakt. Was mij teveel van hetzelfde, daardoor heb ik de films ook nooit gezien. Misschien toch maar eens downloaden.

  1. sarah zegt:

   Op zich mis je niks hoor.. De laatste film is eerder een leuke valentijnsfilm, de eerste twee hoef ik ook niet meer te zien. 🙂

 4. ik ben niet geweest, zo jammer.. ik hoop dat je het leuk heb gehad 🙂

 5. Ik wil de film ook graag zien. ben alleen maar nieuwsgieriger geworden haha.

Reacties zijn gesloten.