beauty

Rituals Scrub Review

Goeiemorgen iedereen!

Het aankomend weekend speel ik weer mee in een musical. De rol van Assepoester dit keer. Ik kijk er heel erg naar uit! Waar ik niet naar uitkijk is mijn huid NA dit weekend. Als ik er weer lagen make-up op smeer ziet het er achteraf slechter uit dan ooit. Daarom dat ik in de week van mijn musical zo weinig mogelijk make-up op doe en ook mijn huid zo goed mogelijk te verzorgen.

En voor dat laatste heb ik een nieuw favoriet productje ontdekt.

Ritual Of Sakura body scrub.

En ja er staat body scrub maar ik gebruik ze toch ook voor mijn gezicht. Een keer per week, kan geen kwaad.

De geur is heerlijk!

Hoe scrub ik?

1. Ik reinig mijn gezicht met een gewone toner.

2. Met een nat watje (lauw water) bevochtig ik mijn gezicht.

3. Ik neem een beetje scrub op mijn vingers en masseer er zacht mijn gezicht mee in.

4. Ik was de scrub van mijn gezicht met een waslapje (lauw water). Let op dat je ook dit heel voorzichtig doet. Vooral niet wrijven.

5. Met een handdoek dep ik mijn gezicht droog. Ook hier is het belangrijk om niet te wrijven.

Mijn gezicht voelt heel zacht en schoon aan na het doen van deze stappen.

Dus waar wacht je nog op?

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. zegt:

  Leuk! Ben benieuwd, ik gebruik zelf de lipscrub van Lush, die is geweldig!

  1. sarah zegt:

   oh een lipscrub! nog nooit gedaan. Bedankt voor de tip, ga ik ook uitproberen. Ik hou van Lush!

 2. Jessica zegt:

  Hoi Sarah,

  Pas een beetje op met het wekelijks gebruiken van een lichaamsscrub van Rituals op je gezicht..
  De huid van je gezicht is een stuk dunner en gevoeliger dan je lichaam zelf. Daarom moet je voor je gezicht altijd een hele fijne korrel gebruiken om te scrubben. Zo is de kans dat je je huid beschadigt veel kleiner.

  Groetjes

Reacties zijn gesloten.