Reviews

Review ‘The Little Mermaid’ Musical

Gisteren ging ik naar de musical’ The little mermaid’ in Gent. Ik had er heel erg naar uit gekeken en had ook hoge verwachtingen! Ik ken al jaren alle liedjes uit mijn hoofd, weliswaar in het engels, en had al veel fragmenten gezien op youtube. Eindelijk die musical in België, het was als een droom die uitkwam. Hoe vaak ik niet ‘If Only’ heb meegezongen. En telkens weer kreeg ik tranen bij het zien van die scene.

dus ja… de verwachtingen waren hoog! 🙂

Maar amai…wat was dit een fenomenale musical! We hadden dé perfecte plaatsen, 7de rij, recht in het midden. Ik kon alle gezichtsuitdrukkingen zien. Dat vind ik belangrijk. En wat deden ze dat goed!  Ianthe Tavernier,als Ariël, schittert in deze musical en speelt de pannen van het dak! Geweldig! Zij IS Ariël!

De musical raakt meteen. Het is zo een feel good feest dat jong en oud meeneemt in een magisch verhaal onder de zee. De kostuums zijn mooi en kleurrijk, maar niet te overweldigend.

Mijn favoriete Scene? ‘Ik wou maar’ het was zo zo zo mooi! Alles wat ik verwachtte en net zoals ik hem al ontelbare keren op youtube zag. Ik liet mijn tranen de vrije loop en oh ben ik blij dat ik heb moeten huilen want dan betekend het dat het mooi was.

Het is een absolute aanrader! Dus moest je nog twijfelen, twijfel niet meer en ga! Ik las vanmorgen dat het verlengd is tot en met 7 januari. Tijd genoeg nog dus…

Bestel snel je tickets via: www.thelittlemermaid.be

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. zegt:

    Het klinkt echt als een leuke musical. Ik vond de film vroeger ook altijd zo leuk om te zien.

Reacties zijn gesloten.