Wedding

Een Thema. Doen Of Niet?

Ik zeg DOEN!

Een thema geeft je meteen een rode draad doorheen je bruiloft. Je weet welke richting je uit kan qua uitnodiging, decoratie, taart, muziek en misschien zelfs je kleed of een dresscode. Je kan in een thema zo ver gaan als je wilt. Er zijn oneindig veel mogelijkheden qua thematisering.

Nu is het kiezen van een gepast thema wel iets waar ik het persoonlijk heel moeiljk mee heb. Net omdat er zoveel mogelijkheden zijn.

Neem nu bijvoorbeeld:

 • Disney
 • Alice in Wonderland
 • Beach
 • Harry Potter
 • Medieval
 • Beauty and the Beast
 • Candyland

Of wat dacht je van een kleur? Zoals Rood of Blauw.

Something Old, Something New, Something Borrowed, Something Blue

De vier seizoenen…

Zie je, je kan dus ver gaan.

In de komende weken ga ik moodboards maken over mijn favoriete thema’s en hopelijk kan je hiermee wat inspiratie opdoen.

 

Wie heeft er een thema?

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Een kleurthema zou ik wel doen, sterker nog, dat heb ik al gedaan. Maar de hele bruiloft in de stijl van een tekenfilm vind ik echt niks. Ik zou zelf een 50s bruiloft wel leuk vinden, maar daar krijg ik wederhelft nooit in mee… 😀

  1. sarah zegt:

   Wij hebben onze ceremonie in Thema Star Wars en het avondfeest wordt een mix van Game of thrones, Lord of the rings en Harry potter. Welke kleur was jou thema? 50’s ja! die kledij alleen al oh zalig!

Reacties zijn gesloten.