Alexandroupolis, Griekenland, Travel

Nipsa Diary Day 5

De dag begon zoals bijna iedere dag hier begon. We vertrokken ’s morgens naar de stad. Mijn tante ging haar haar verven en ik en Ruben zouden onze koffie gaan drinken. Zoals gewoonlijk drinken we deze ook aan de vuurtoren.

Toen tante Maria klaar was zijn we haar gaan opzoeken. Ik hield eerst nog een tussenstop in Hondos Center waar er een M•A•C is, daar werkt een kameraad van mij, Marinos. Hij vertelde me dat het “lipstick Day” was. Als ik een lipstick kocht kreeg ik er eentje gratis.
Niemand slaat een gratis lipstick af right?!

Toen we tante Maria vonden gingen we samen koffie drinken bij een mooie café . Daar hebben we veel selfies gemaakt.

’s Avonds kwamen een broer en twee zussen van mijn papou. Ruben en ik hadden iedereen uitgenodigd in het restaurant in Nipsa om onze verloving te vieren.

Het werd een fijne avond.

Dit vind je misschien ook leuk...