A
Wonderous
Place

Lifestyle Blog

Nipsa Diary Day 4

De dag begon met een donderslag! Rond een uur of 11 deden we dan weer onze dagelijkse afdaling naar de stad.

Onze eerste stop was deze keer niet de gebruikelijke koffie stop. We gingen een winkel binnen waar we 3 t-shirts voor meneer Ruben vonden voor de prijs van 1 in België. ( die 10 kilo komt er wel hoor) Daarna hielden we wel onze koffie pauze aan de vuurtoren. De zon scheen ondertussen en de zee lag er mooi bij. Ruben vroeg of we ook eens naar de dokken konden wandelen zodat we daar eens mooie foto's konden nemen.

Zo gezegd, zo gedaan. We wandelden langs de dokken maar het mooie tafereel bleef uit.

In de verte zagen we wel twee mensen lopen en daar wilden we naartoe, dat leek ons mooi.
En het was ook!
Het was een mooie plaats voor een mini fotoshoot voor mijn blog dus mijn topfotograafje trok een paar mooie foto's van mij terwijl ik zittend op een rots poseerde met de blauwe zee achter mij.

Hij zei dat hij nog even zijn gsm wilde nemen om daarmee ook een foto te nemen. Dat vond ik ok. Ik stond recht, legde nog even mijn jurk mooi en toen ik opkeek om te zien of hij zijn gsm al genomen had, zag ik Ruben op een knie voor me zitten met een prachtige ring in zijn hand.

Ik was heel erg verrast ook al wist ik dat het elk moment kon gebeuren. Veel heb ik op dat moment niet meer gezegd. En Ruben ook niet. De emoties namen het volledig van ons over. Er is nog wel een volmondige JA uitgekomen!

 
De ring is zo mooi!! 😍😍

Ik denk dat de rest van de dag in een soort waas gebeurde. Ik ben overgelukkig en zo verliefd!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com