A
Wonderous
Place

Lifestyle Blog

The best restaurants in Disneyland Paris

Hello Princes en Princesses,

[EN] As a lot of you already know I’ve been to Disneyland Paris recently. I want to talk to you guys today about my restaurant experiences of that trip. Disneyland Paris has a lot of restaurants and eating opportunities for you to experience. I can imagine for first time travelers it’s hard to find the right place with the right food and the right budget.

I made this list of my personal favorites, I can recommend each one of them. I ranged them from ‘cheap’ to ‘expensive’

[NL] Zoals vele van jullie weten ben ik recent in Disneyland Parijs geweest. Ik wil het vandaag hebben over mijn ervaring met restaurants. Disneyland Parijs heeft zeer veel restaurants en eetgelegenheden. Ik kan me voorstellen dat voor gasten die er voor het eerst komen het nogal overweldigend kan zijn om de juiste plaats met het juiste eten voor de juiste prijs te vinden.

Ik heb een lijst gemaakt van persoonlijke favorieten, ik kan elk restaurant aanbevelen. Ze staan geordend van goedkoop naar duur.

Earl of Sandwich  €

[EN] Want jummy sandwiches, soup or salad? And say what, super cheap and all?! This is definitely the place to be! It’s located in Disney Village across Cafe Mickey. I highly  recommend this place! The sandwiches are a delight! n020449_2022apr04_earl-of-sandwich_16-9

 

 

[NL] Als je zin hebt in heerlijke sandwiches, soep of salade dan is de Earl of sandwich de beste keuze. Het is gelegen in Disney Village tegenover Café Mickey. De prijs is echt heel goed! Er is veel plaats om te zitten, zowel binnen als buiten. Dit is ideaal voor een snelle lunch.

 

Hakuna Matata  €

It means no worries for the rest of your days

[EN] Especially no worries when you’re hungry! This is my favorite budget friendly restaurant IN Disneyland Park. It serves three different African style menus. Don’t worry, all the dishes are insect free ;-).

You’ll find this restaurant in adventureland nearby ‘Colonell Hati’s outpost’.n017885_2050jan01_restaurant-hakuna-matata-detail_16-9 n017886_2050jan01_restaurant-hakuna-matata-detail_16-9 n017898_2050jan01_restaurant-hakuna-matata_16-9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[NL] Je hebt geen zorgen, zorg maar dat je geniet!

Dit is mijn favoriete budget vriendelijke restaurant IN het Disneyland Park. Je hebt de keuze tussen 3 afrikaanse menu’s. Geen zorgen; alle menu’s zijn vrij van insecten ;-).

Dit restaurant ligt in Adventureland dichtbij Colonet Hathi’s Post.

Toad Hall  €

[EN] The best fish’n’chips in Town! The BEST!! You’ll find this restaurant in Fantasyland nearby ‘Meet Mickey Mouse’ and ‘Dumbo the flying Elephant’.

n018035_2050jan01_toad-hall-restaurant_16-9 n018037_2050jan01_toad-hall-restaurant_16-9

 

 

 

 

 

 

 

 

[NL] De beste fish’n’chips in Disneyland Parijs. Echt waar! Dit heerlijke restaurant ligt in Fantasyland tegenover de vliegende dumbo’s.

Agrabah Café  €€

[EN] This mediterranean  buffet styled restaurant let’s you eat in an Arabic athmosphere. It’s like you fly your magical carpet into a whole new world! The food is outstanding!! It’s an ‘all you can eat’ buffet. It’s well worth the money! Be sure to make reservations at City Hall in advance.

This restaurant is Located at the entrance of Adventureland.

 

[NL] Dit mediteraans buffet restaurant laat je eten in een Arabische atmosfeer. Het is alsof je met je vliegend tapijt door een wondere wereld vliegt. Het eten is voortreffelijk! Het concept is een ‘all you can eat’ buffet. De prijs is het meer dan waard! Ga zeker een reservatie maken al meteen ’s morgens. Dit kan aan City Hall of aan het restaurant zelf, indien er iemand staat.

Dit restaurant ligt aan de ingang van Adventureland.
n017738_2050jan01_agrabah-cafe_16-9 n017739_2050jan01_agrabah-cafe_16-9 n017746_2050jan01_agrabah-cafe-detail_16-9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaza Gardens  €€

[EN] This has the same ‘all you can eat’ buffet style as Agrabah Café, but it has a more international kitchen. So if you’re not much into mediterranean cuisine, I would recommend this restaurant instead. You can find this restauant directly across from the Sleeping Beauty castle.

[NL] Dit is dezelfde ‘all you can eat’ stijl maar dan met een meer internationale keuken. Als mediterraans dus niet echt iets voor jullie is, maar je wil je wel eens goed laten gaan, dan zou ik opteren voor Plaza Gardens. Met geluk heb je een heel mooi uitzicht want dit restaurant ligt immers recht tegenover het kasteel.

Voor dit restaurant geldt dezelfde reservatie regel. 

n017985_2050jan01_plaza-gardens-restaurant_16-9

Captain Jack’s  €€€

[EN] This idyllic restaurant is located right next to the Pirates of the carribean attraction. You can even see the boats pass while you are eating. It’s cozy with lantarns and woodens chairs. The tiki styled music takes you on a trip right to the carribean. With the delicious fish meals, this cannot go wrong. Be sure to make reservations for this restaurant well in advance!

[NL] Dit idyllische restaurant ligt pal naast de Pirates of the carribean attractie.  Je kan zelfs de bootjes zien passeren terwijl je zit te eten. Het is zeer gezellig met gedimde lantaarns en houten stoelen. De tiki muziek neemt je mee naar een trip naar de caraiben. Met heerlijke visgerechten kan dit niet mis gaan. Ook voor dit restaurant is het nodig om reservaties te maken. Dit kan bij City Hall of bij het restaurant zelf.

dsc_0095 n017808_2050jan01_blue-lagoon-restaurant_16-9

Hope this was helpfull.

Where do you usually like to eat in Disneyland Paris?

What are your favorite restaurants?

ondertekening

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com