samenwerkingen

4 redenen om je album bij fotoalbum.nl te maken.

Ik zag bij iemand die ik op instagram volg dat ze fotoalbums maakte voor haar dochtertje. Elk jaar één album. Dat leek mij een heel leuk idee. Ik wilde dus een album maken dat Lef zijn eerste jaar samenvatte.Wat een leuke herinnering zou dat zijn voor hem.

Ik wist alleen niet zo goed waar ik mijn album zou gaan maken.

Net op dat moment werd ik gecontacteerd door Sander van fotoalbum.nl . Hij vroeg of ik zijn albums wilde testen. Tuurlijk! Perfecte timing ook!

Dus ik begon. En na het selecteren van de foto’s, het samenstellen, bestellen, wachten tot het aankomt en de bewondering van het album, geef ik jullie 4 goede redenen om ook jullie volgende album hier te bestellen.

1 Makkelijke website.

En ja dit is meteen reden 1 en wel heel belangrijk voor mij. Sommige fotoboek websites zijn zeer ingewikkeld, voor mij dan toch… voor mij moet het allemaal duidelijk zijn. selecteer foto’s hier, stel samen daar enzovoort. Bij Fotoalbum.nl is dit dus allemaal heel goed duidelijk, waarbij een album in no time klaar is. Don’t worry, raakt het toch niet in één keer af kan je altijd je project opslaan om er aan ander moment verder aan te werken.

2 Mooie en creatieve Lay-out.

Je hoeft niet veel skills te bezitten om een prachtig fotoboek te maken met fotoalbum.nl . Afhankelijk van het aantal foto’s dat je op één pagina wil zetten kan je verschillende mooie en creatieve indelingen kiezen. Zo maak je je album speels en boeiend. ook kan je ervoor kiezen om tekst, stickers en achtergronden toe te voegen. Ook dit is allemaal heel simpel en gemakkelijk.

3 Snelle levering.

Binnen de paar dagen had ik het album al in mijn handen. Voila, meer moet dat niet zijn.

4 Prijs kwaliteit

En hier wil ik vooral de kwaliteit benadrukken! Ik heb bij andere webwinkels ook al ablums laten maken maar de kwaliteit van fotoalbum.nl is duidelijk beter dan mijn andere fotoboek! Het enige kleine nadeel is dat je geen foto’s van je smartphone kan gebruiken. Kijk vooral naar de foto’s van mijn album.

Lefje vindt het ook geweldig!

Overtuigd? Volg dan Deze link om meteen aan de slag te gaan.

De linkjes vind je ook hier: https://www.fotoalbum.nl/

https://www.fotoalbum.nl/fotoboek-maken/

Laat me zeker het resultaat zien!

Liefs,

Dit vind je misschien ook leuk...