The Fiancée Diaries

Onze Loveshoot En Ons Verhaal

0 Flares Facebook 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Op 30 juli gaan Ruben en ik voor de wet trouwen. We zijn die dag dan precies 2 jaar een koppel. Naar aanleiding van dat nakende huwelijk lieten we een loveshoot doen door onze fotograaf Dimitri Pazas en zijn vriendin KC.

We trokken naar Gingelom, waar de bloesems heel mooi in bloei stonden.

Ons begin

In de zomer van 2016 wandelde ik door de straten van Leuven terwijl ik swipte op Tinder. Op een gegeven moment kwam Ruben zijn foto voorbij. Ik wist op dat moment niet of ik hem leuk vond of niet. Zijn beschrijving beviel me zeker, omdat er stond dat hij graag boeken las. Maar zijn foto was zo vreemd ?. Niet lelijk, dat heb ik niet gezegd! Maar ik wist het niet. Dus ik vergrendelde mijn gsm even en liet het bezinken.

Toen ik later Tinder weer opende, heb ik hem toch het voordeel van de twijfel gegeven. (Gelukkig)

Dat resulteerde in een match!

Ik deed het eerste woord ? omdat ik wilde weten wat hij graag las. Zo babbelden we een dikke maand. Eerst via Tinder. Dan ook Facebook en sms’en.

Het viel mij op hoe lief hij altijd was als hij met me sprak. Dat zei ik hem ook. Hij vond niet dat hij extra lief tegen me deed, maar ik was het niet gewoon dat een kerel zoveel respect voor me toonde.

Begin juli vertrok hij met zijn familie naar Zwitserland op vakantie. We smsten elke avond. Ik vond het heel bijzonder dat hij, zolang hij dingen deed met zijn familie was, niet met mij smste. Dat apprecieerde ik heel erg aan hem. Ok, ik hoorde hem niet, vond ik wel jammer, maar het betekende wel dat hij respect heeft voor familie en vrienden.

Na zijn reis spraken we snel af. We besloten te gaan picknicken aan het kasteel van Arenberg.

De eerste keer dat ik hem zag vond ik hem meteen knap. Ik had ook een goed gevoel bij hem. Het werd gedurende de date ook duidelijk dat ik volledig op mijn gemak kon zijn bij hem en dat ik mijzelf kon zijn. We konden heel goed met elkaar praten. Er was geen moment van rare stiltes.

We besloten om nog eens af te spreken een paar dagen later.

We gingen uit eten bij Hollyworld in Leuven en daarna naar de film.

We kozen ‘The BFG’.

Ook die date viel natuurlijk heel goed mee. We voelden ons steeds beter op ons gemak bij elkaar en dus spraken we opnieuw af.

Zaterdag 30 juli maakten we een wandeling door Leuven. Ik had op voorhand al wat opzoekwerk gedaan. Ik vond een wandeling genaamd ‘I Luv Leuven’. Het was een uitgestippelde route waar 12 stops waren waar overal een liefdesverhaal aan vast hing.

Natuurlijk verzweeg ik het romantische aspect van die wandeling aan RubenW hij had gelukkig niks door.

Ik verlangde er heel de wandeling naar maar eindelijk op stop 11, vond hij de moed om mij eindelijk te kussen.

Vanaf dat moment vormen we een onafscheidelijk koppel. We zien elkaar elke dag liever.

De liefde groeit elke dag. Hij is mijn steun, mijn rots, mijn ALLES!

Hebben jullie zelf ook zo een mooi verhaal?

0 Flares Facebook 0 Pin It Share 0 Filament.io 0 Flares ×

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. Prachtige foto’s!

  2. […] maakte ook de foto’s van onze love shoot die je hier kan terug […]

Reacties zijn gesloten.