Tournée Minérale update

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

So, we’re almost two weeks in the non-alcohol challenge.  I’m a luitenant now! Yay! I’ve earned a bottle of water! Double Yay! This first two weeks were not that difficult for me so far. I think I wanted it just one time. But it wasn’t a craving.

I think that on tuesday it will be a bit harder cause it’s V-Day and me and my boyfriend are going to a restaurant. It would be cosy to drink a glass of bubbles with him. I think I’m just gonna take a non-alcoholic cocktail or something.


Dus, we zijn ongeveer twee weken bezig. Ik ben een luitenant nu! Ondertussen heb ik ook al een flesje Spa verdiend. Deze eerste twee weken waren nog geen echte moeilijkheid voor mij. Ik had zo wel eens een goestingske, maar om te zeggen dat ik het mis, dat niet.

Ik vrees wel dat ik dinsdag wel wat moeilijkheden ga ondervinden. Het is Valentijnsdag en ik en mijn vriend gaan uit eten. Het zou best gezellig zijn om dan samen wat bubbels te drinken. Maar het zal een non-alcoholische cocktail worden in de plaats denk ik 😉

Hoe lukt het bij jullie?

Ervaren jullie moeilijkheden? 

 

XO Sarah

Follow/contact me

Leave a Reply